Vraag: Wat is de beste manier om snel rijk te worden met internet?

0

De beste manier om snel rijk te worden met internet als je een goed digitaal product hebt wat verkoopt op het internet. Met een goed product bedoel ik dat je waardevolle informatie op internet verkoopt in de vorm van een e-book of PDF file. Voor dat je zover bent moet je eerst een product gaan ontwikkelen, als je bijvoorbeeld een product maakt over internet marketing moet je daar wel de kennis hebben opgedaan.

Momenteel kun je via e-bay een aantal e-books kopen die vrij zijn van copyrights. Bijvoorbeeld het ebook DROPSHIPPING MADE EASY of HOW to Become a Powerseller in 90 Days en Hot and viral marketing revealed – (Ebook or CD and resell rights included).

Als je deze boeken koopt, bewerkt en aanpast voor de Nederlands markt kun je hiermee geld verdienen. (E books met reseller rights.)

Echter je moet bedenken dat je niet de enige bent die deze boeken verkopen. Ik ben altijd bereid om een paar dollar te investeren in hoe zo’n product ziet. Ik heb het vermoeden dat alle producten op elkaar gaan lijken. Als je snel resultaat wilt zou je hiermee kunnen beginnen. Er zit natuurlijk een nadeel aan, er zijn meerdere aanbieders die een soortgelijk product aanbieden.

Met deze aanbieders moet je gaan concurreren, degene die de beste marketing heeft, met de juiste prijsstelling zal gaan verkopen. Nadat je een product hebt zal je deze moeten gaan verkopen en belangrijker nog je moet er voor zorgen dat de koper je betaald.

Via Ebay kun je op een eenvoudige manier verkopen en afrekenen. Met paypro kan je ook een product verkopen, maar je moet dan wel het e.a. aan marketing doen. Een voordeel van Paypro is dat je ook anderen je product kunt laten verkopen (Affiliate Marketing).

Ik ga nu terug naar de vraag, de beste manier is het verkopen van een eigen product, maar ik moet er wel de navolgende kanttekeningen bij plaatsen:

1. Je moet een gedegen kennis hebben van het onderwerp dat je verkoopt;
2. Je moet één afzetkanaal of meerdere afzetkanalen gaan kiezen;
3. Je moet je inschrijven als onderneming bij de KvK;
4. Je moet kennis hebben van internet marketing.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

 

Previous articleStatistieken voor een website
Next articleVraag: Is speciale software voor het publiceren van een E-book?