Mijn advies m.b.t. de aanschaf van de cursus geldgorilla.nl

0
Mijn advies m.b.t. de aanschaf van de cursus geldgorilla.nl
Mijn advies m.b.t. de aanschaf van de cursus geldgorilla.nl

Ik heb hier al eerder over geschreven. (Vraag: Is geld gorilla geheimen oplichting?)
Het marketing verhaal van geldgorilla klopt niet. Men geeft aan dat je met heel weinig moeite €2950 per maand kunt verdienen. (De bedenker is Alex Hartman en Frank Sanders,  aliassen van Oscar Helm van happyhealthy !)

En dan met de kreten in de verkoop tekst er in de tekst, “snel geld”, “zonder enige technische kennis” en ideaal voor “alleenstaande moeders”. Als ik deze kreten lees, gaan bij mij de alarmbellen af. Wie wil dit niet, met zeer weinig moeite een modaal inkomen verdienen. Mijn ervaring, met online ondernemen is anders. (In de disclaimer staat overigens al aangegeven, dat er geen garanties worden gegeven.) En het volgende citaat uit de disclaimer zegt genoeg over het niveau:

“Alle informatie die deze website en bijbehorende producten verschaft zijn enkel voor entertainment doeleinden. De verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze informatie ligt bij de klant.”

Ik vind het gebakken lucht en te mooi om waar te zijn. Ik neem deze “methode” overigens ook niet serieus (of niet serieus bedoeld…), het was toch voor entertainment doeleinden.

Mijn advies is, om dit niet te kopen. Tevens adviseer ik je om naar de bibliotheek te gaan, waar je een gigantische hoeveelheid aan informatie kunt vinden. Ga gericht zoeken, hoe je geld kunt gaan verdienen op internet, je kan ook zoek gaan op internet (Google doet wonderen). Alle benodigde informatie is (vrij toegankelijk) beschikbaar (en gratis) op internet.