Vraag wat zijn de inkomsten voor Verdiengeldopinternet.info?

0

Ik krijg nu dagelijks vragen wat de verdiensten zijn voor deze website. Momenteel krijg ik zo’n 10 (unieke) bezoekers per dag en 3 terugkerende bezoekers per dag. (Streven is 500 unieke bezoekers). Deze bezoekers komen via verschillende zoek worden binnen op mijn website. Als je adsense gebruik is de click ratio +/- 0,23 % voor een website met een goede content, lees inhoud. Als de bezoekers per maand bekijkt zijn dat er +/- 300, waarvan er 0,23% op een advertentie zouden kunnen klikken. Op maand basis zijn dat 7 clicks. Deze 7 click zouden bij adsense tussen € 0,35 en € 7,45 opleveren. V.w.b. mijn banners heb ik nog geen ervaringscijfers. Adsense betaald per klik en de banners die ik op deze website heb betaalt per afgenomen produkt.

Ik ben nu een maand actief bezig en deze website heeft nog geen resultaten opgeleverd. Als ik adsense had gebruikt had ik waarschijnlijk 5 euro verdiend. Echter voor deze website wil geen adsense gebruiken, omdat op deze website ook advertenties van concurrenten via adsense kunnen worden geplaatst.

Ik richt mij hier voornamelijk op de inkomsten van affiliates. Dit is een keuze die ik heb gemaakt. Uit mijn ervaring weet ik dat een website pas na 9 maanden een goede opbrengst kan geven. Als een website na een jaar niet voldoende opbrengt, moet je er mee stoppen en beginnen aan een ander project.

Je moet niet blijven trekken aan een dood paard, dit kost tijd en geld. Dit project vind ik leuk en ik verwacht er ook het e.a. van, daarom neem ik de tijd om deze succes vol te maken. Echter als na 2 jaar er onvoldoende inkomsten zijn, moet ik hiermee stoppen en beginnen aan een ander project. Ja dit is jammer, maar ook de realiteit voor een internetondernemer. Ik ben nu in het bezit van zo’n 105 website’s, Van deze 105 brengen 25 website per jaar € 16200 euro op. De overige 80 website’s brengen zo’n € 5400 euro. Per jaar stijgen ook de inkomsten en het aantal succesvolle sites. Als een website niet succesvol is moet je ermee stoppen! Voor deze website nog 23 maanden te gaan, voordat ik mijn beslissing neem. Financieel doel is opbrengst € 500 per jaar, als ik dit haal blijft de website bestaan. Mijn doel is om uit de kosten te blijven, als de kosten hoger zijn dan de opbrengsten is het bedrijfseconomisch niet verantwoord om ermee door te gaan.

 

Previous articleVraag wat zijn de hosting kosten per jaar voor website?
Next articleWat voor tijd besteed ik aan mijn websites