Vragen m.b.t. het uitwisselen van links

0

Ik  krijg regelmatig vragen van mensen over het uitwisselen van links. In de rubriek links staan links die ik een bepaalde waarde geef t.a.v. de relevatie t.o.v. min website. In de post Linkuitwisseling heb aangegeven aan welke voorwaarde een website moet voldoen om te komen tot een link ruil.

Vandaag kreeg ik een mail waarin iemand het voorstel deed voor een link ruil. De website van betrokkene voldeed niet aan mijn voorwaarden voor een linkuitwisseling.

Als de website bestaat uit een lange pagina waarin enkel een bepaald “verdien model” wordt verkocht, voldoet deze niet aan mijn voorwaarden.

Ik zie het zo, als je een link ruil doet met een website die kwalitatief niets voorstelt, heeft deze geen waarde voor de bezoekers van mijn website. Met het bouwen van mijn website ben ik uitgegaan dat deze aantrekkelijk moet zijn voor de bezoekers van mijn website. En omgekeerd moet dit ook het geval zijn.

Ik geef altijd antwoord op een voorstel voor een link ruil en motiveer altijd mij antwoord. Betrokkene stelde mijn antwoord zeer op prijs en zag het als een advies.

Voor link uitwisseling zie Linkuitwisseling

Previous articleVraag: Heeft WordPress een mogelijkheid tot het verzenden van nieuwsbrieven en email marketing?
Next articleVraag: Welke ondersteuning heeft Google voor webmasters