Vragen over geld verdienen op internet

0

Via de email heb ik een aantal vragen mogen ontvangen over het verdienen van geld op het internet. Het lijkt allemaal heel gemakkelijk, het verdienen, terwijl je niet weet waar je moet beginnen. In een stappenplan heb ik een voorbeeld gemaakt over een website m.b.t. een sigarenbandjes. Dit sprak de meeste mensen wel aan, maar het zoeken naar een onderwerp en uiteindelijk een website op het internetplaatsen is voor sommige een stap te ver.

Wat ik ga doen, ik ga een aantal stappenplannen maken hoe je, het beste een website kunt gaan bouwen. Ik zal gelijk een aantal strategieën laten zien, hoe je dit zo goedkoop mogelijk kunt doen. In een van de subdirectory’s zal ik een voorbeeld website bouwen, over een onderwerp. Ik zal eerst onderzoek moeten doen, naar dit onderwerp. Ik zal laten zien hoe ik dit doe, het is geen hogere raketwetenschap.

In dit onderzoek, ga ik op zoek naar informatie over dit onderwerp. Deze informatie ga ik omzetten in een website. De tijd die ik nodig heb om een website te bouwen en te ontwerpen is 24 tot 40 uur. In deze tijd doe ik onderzoek en schrijf ik het content voor de website. De website zelf staat binnen 45 min. (Ik heb voor mijzelf een checklist wat ik moet doen, om dit voor elkaar te krijgen.)

De volgende dag is deze website al bekend in Google.

Wordt vervolgd.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleAanvallen op WordPress-sites toegenomen
Next articleKan je veel geld verdienen met plus500?