Waar ik mijn websites laat hosten en wat is het beste bedrijf?

0
mining rig, graphics cards cables and motherboard and network connection
Close up details of mining rig, graphics cards cables and motherboard and network connection. Modern technology used for mining bitcoin, ethereum and other alt coins

Ik laat mij websites hosten bij verschillende bedrijven. Reden voor mij is het spreiden van risico. Als er een storing is bij een hosting profider, raakt dit maar een gedeelte van mijn websites. Wat ik een goed bedrijf (profider) vind is HalfDollarHosting Ltd. Als beginner kan je voor € 5 per jaar twee domeinen hosten bij dit bedrijf. Je kan dit account steeds verder uitbreiden.

Echter op een bepaald moment krijg je de behoefte aan grotere en snellere hosting profiders. Wat je dan gaat dan is zoeken naar bedrijven met aanbiedingen en die voldoen aan de eisen die jij stelt aan een profider stelt.

Vandaag is X goed, morgen is Y goed. Het is een keuze die je maakt en regelmatig moet herzien.

Dit is een antwoord op een vraag uit : https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/


Naschrift

Ik ben gestopt met HalfDollarHosting Ltd omdat in 2013 alle website die daar had laten hosten waren gehacked. Dit kan ik niet gebruiken, dus ik heb al mijn websites verhuist naar Nederlandse bedrijven.


 

Previous articleWaarom ik geen affiliates plaats voor een adult website, met adultfriendfinder daar is toch niet mis mee?
Next articleHoe ik mijn administratie bij hou, van mijn websites, inkomsten en kosten?