Waarom geen erotische websites? (2)

0

Wederom gaat vragen steller door met de stelling dat erotische websites behoren tot het websites die je promoten. Als promoter loop je volgens hem niet het risico om te worden aangeklacht door justitie.

Ten eerste erotiek, vind ik iets persoonlijks. Ten tweede  wat ga je verkopen, je hebt ook een morele verplichting. Mijn persoonlijke mening is dat als dit besluit te promoten je, je begeeft in een gebied wat steeds verder wordt beperkt. Ik ga geen erotiek aanprijsen en verkopen, ik vind dit heel slecht. De mensen die meespelen in zo’n pornofillm worden slecht betaald en doen dingen die ze normaal niet zouden doen. Ze doen het voor geld en omdat er vraag naar is.

Ik wil dit niet, ik ga het ook niet aanprijzen. Wat jij doet, moet jezelf weten, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden.

Internet heeft een aantal slechte buurten, hier moet je niet komen. In het echte leven zou je ook uit deze buurten weg blijven. Je zou een kunnen kijken op gammae.com, deze seks “entertainer” claimt dat hij zich houdt aan de wettelijke regels van het land waarin hij is gevestigd.

Previous articleJe moet bedrijfsmatig denken als internetondernemer
Next articleRijk worden via internet (1)