Waarom ik geen erotische websites exploiteer ?

0
Danger Sign
Danger Sign

Ik vermijd het exploiteren van erotische websites vanwege mijn ethische bezwaren en wettelijke onzekerheid rondom de inhoud en verdiensten. Deze vraag kreeg ik n.a.v. een artikel over affiliates voor erotische websites.

Wetgeving

Ik vind dat erotische websites vaak op het randje zitten van wat mag conform de wetgeving in Nederland. De wetgeving is aan verandering onderhevig, het kan zomaar zijn dat je toch strafbaar wordt. Dit wil je toch niet. Daarnaast vind ik dat er een mogelijkheid bestaat dat personen (hij of zij) worden uitgebuit.

Als je adverteert voor erotische websites, dan probeer je klanten te werven voor deze websites. De klanten die hierop af komen zijn geïnteresseerd in porno, dus jij moet ze dit ook aanbieden, anders komen er geen bezoekers en maak je geen omzet.

Het voelt niet goed aan

Het voelt niet goed aan, dus daarom wil ik er ook niet zelfs aan denken of laat staan aan beginnen. Ik vind het niet erg, om het nog een keer uit te leggen, vragen staat vrij en daarnaast is geen enkele vraag dom!

Er zijn genoeg andere manieren om online geld te verdienen. Als je een goede website hebt, dan komen de bezoekers vanzelf en met het juiste affiliate programma kun je genoeg verdienen.

Achterbuurt internet

Internet heeft een aantal slechte buurten, hier moet je niet komen. In het echte leven zou je ook uit deze buurten weg blijven.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden, ook op het internet. Anonimiteit op internet is zeer beperkt………