Waarom ik een linkruil heb geweigerd, tenslotte is er een win/win situatie?

0

Link RuikIk heb geen problemen om links met elkaar uit te wisselen. Dit geeft voor iedereen voordelen, want tenslotte links en (relevante) informatie is de kracht van het internet. Dit heb ik ook gesteld in mijn voorwaarden om links te kunnen ruilen.

Echter, de webpagina die een link ruil voorstelde was een webshop. Het onderwerp moet wel een beetje overeenkomen. De mail die gestuurd was, leek heel erg op een knippen en plakken email. Iemand die snel links wilde maken op het internet, om zo te kunnen gaan verkopen. Tenslotte is een webshop een verkoopinstrument.

Daarnaast heb ik gesteld in mijn voorwaarden voor link ruil, geen bannerfarm. Daarnaast zie ik geen disclaimer e.d., zodat deze website ook niet voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Discussie voeren via de mail is prima, maar op een gegeven moment stopt deze en ik reageer ook niet meer.

Er is voor deze website geen win situatie, omdat er met de linkruil, geen waarde vermeerdering plaatsvindt. Stel ik maak een link met een website, die gratis achtergrondplaatjes beschikbaar stelt. Als ik een link naar deze website maak, dan heeft een bezoeker iets aan deze link. Aan een link naar een webshop heeft een bezoeker van niets. Tenslotte hij is op zoek naar informatie over Geld verdienen op het internet en zeker geen camping artikelen.

Als ik een website relevant vind voor deze website, maak ik een link daar heen. Mijn criterium is, de link moet een waarde hebben voor deze website en uiteraard voldoen aan de mijn eigen eisen.

Voorwaarden zie: https://verdiengeldopinternet.nl/link-uitwisseling/

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIk gebruik WordPress, maar ik krijg veel SPAM op artikelen (comments) valt daar niets mee te doen?
Next articleAIDAS-model