Waarom ik een politiek correcte mening geef en daarna een eigen mening?

0

Ik geef een politiek correcte mening omdat ik vind dat je zaken van meerdere kanten moet bekijken voordat je hier een goed antwoord op kan geven.

Als ik een mening heb over een internet ondernemer en ik vind dat hij niet netjes handelt, maar hij of zij is niet veroordeeld, kan ik enkel de politiek correcte mening geven. Want er is bijvoorbeeld geen bewijs, enkel maar een gevoel.

Ik heb natuurlijk ook een onderbuik gevoel wat mij meestal niet in de steek laat. Mijn onderbuik gevoel komt terug in mijn eigen mening. Dit wordt beinvloed door het feit als zaken te mooi zijn om waar te zijn, dan is het niet waar. Je weet voor jezelf dat bepaalde zaken niet goed zijn, dit mag je vertellen als eigen mening. Echter je moet het wel kunnen onderbouwen.

Als blijkt dat het niet waar is, zul je dit ook moeten corrigeren. Want alles wat je schrijft op internet blijft vindbaar.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIs het verkopen van materiaal afkomstig uit Publieke domein strafbaar?
Next articleTwitter vervolg