Waarom ik geen affiliates plaats voor een adult website, met adultfriendfinder daar is toch niet mis mee?

0
Waarschuwing blijf uit de buurt van dit soort websites.

Ik heb al eerder aangegeven dat het risicovol is om affiliate te worden van een adult website. het is niet voor niets voor volwassen. Als je kinderen hebt en ze kijken mee op internet, heb je wat uit te leggen. Ik vind het moreel niet verantwoord, adult websites te promoten, ook al kan ik daar veel geld mee verdienen.

Adult websites, zitten op de grens wat toelaatbaar is voor de wetgeving. De wetgeving veranderd snel, zodat je opeens, strafbare feiten aan het plegen ben. Als je zo’n website aan het promoten ben, ben jij een van de vertegenwoordigers van deze website. Dus je bent medeverantwoordelijk. Dit moet je niet vergeten. Adultfriendfinder is een grote website, gericht op sexadvertenties, ontmoetingen, vreemd gaan en contacten. Adultfriendfinder betaald per inschrijving zo’n € 1,00. Dit is best veel geld en het verkoopt heel goed. Als je deze site gaat verkopen, zal de content van je website hieraan moeten aanpassen.

Aangezien ik moreel gezien, niets met adult websites, te maken wil hebben, ga ik hier geen reclame voor maken. Ongeacht de winst, die ik hiermee zou kunnen maken. Als je hiermee geld wilt verdienen tik je gewoon, adultfriendfinder in google en schrijf je vervolgens in.

Ik kan niemand veroordelen, die hiermee geld verdiend, tenslotte het is zijn of haar keuze en iedereen is verantwoordelijk voor je eigen daden!

Internet heeft een aantal slechte buurten, hier moet je niet komen. In het echte leven zou je ook uit deze buurten ook vermijden.

Antwoord op: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

 

Previous articleWaarom ik niet aan een webshop begin?
Next articleWaar ik mijn websites laat hosten en wat is het beste bedrijf?