Waarom ik niet aan een MLM model ben begonnen ?

0
Waarom ik niet aan een MLM model ben begonnen ?
Waarom ik niet aan een MLM model ben begonnen ?

Er zijn MLM bedrijven die zich netjes binnen de grenzen van de wet bewegen en die via MLM op een eerlijke manier een groot distributiekanaal bevooraden. Denk dan aan bv AVON, Tupperware en  Herbalife.

Een MLM model is geen garantie op succes en ik heb moeite met de manier waarop sommige MLM bedrijven hun product verkopen. Daarnaast hen ik moeite met het product. Let wel op bij MLM produkt of model, dat je niet wordt gevraagd, vooraf bedragen te investeren.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleWelke boeken ik lees over geld verdienen op internet?
Next articleWat ik vind van Eelco de Boer zijn Paypro activiteiten?