Waarom ik niet aan een webshop begin?

0

Deze vraag is heel gemakkelijk te beantwoorden, een webshop moet worden gevonden op internet en je moet betalingen kunnen verwerken op je webshop of webwinkel.

Dit is de reden dat ik geen webshop of webwinkel heb. Echter ik verkoop wel dingen op internet en ik maak hiervoor gebruik van dropshipping. Hoe ik dingen verkoop via internet, dit is via Ebay.

Het grote voordelen van Ebay zijn dat ik tegen minimale kosten een webshop kan beginnen, compleet met voorraad, afrekening en track en tracing.

Het belangrijkste voordeel is, dat als ik zaken op Ebay zet, dit gelijk door miljoenen mensen kan worden gevonden. Dit lukt bijna niemand niet met een gewone webshop, met een eigen domein. Ebay is een prima oplossing voor een iemand met een kleine tot middelgrote webshop. Je krijgt op Ebay altijd Feedback, als je, je zaken goed voor elkaar hebt, dan heb je een score van 99%. Als je, slecht scoort, verkoop je slecht want mensen kijken naar de score. Ebay heeft ook een gratis marketingtool, dus waarom zou je moeilijk doen en zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden!

Afrekenen van artikelen, doe ik altijd via PayPal, deze is betrouwbaar en ik heb gelijk overzicht van de betalingen die er worden gemaakt.

zie http://www.ebay.nl

zie http://www.paypal.com

Antwoord op: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

 

Previous articleWat is dropshipping en wat is mijn ervaring hiermee?
Next articleWaarom ik geen affiliates plaats voor een adult website, met adultfriendfinder daar is toch niet mis mee?