Waarom ik nog geen geld heb verdiend met deze website

0

Dit is een vraag die meerdere malen is binnen gekomen. Deze website draait voor verdiensten op affiliates. Op de advertenties van affiliates hebben diverse mensen geklikt. Echter het is niet gekomen tot een koop, waardoor er voor mij geen inkomsten worden genereerd. Als ik adsense had gebruikt waren er wel inkomsten geweest. Ik heb een keuze gedaan, om hier geen adsense te gebruiken.

Momenteel zijn er 20 unieke bezoekers per dag. Mijn streven is 500 bezoekers per dag. De ervaring leert dat ongeveer 1 op de 250 bezoekers overgaat tot de inschrijving op een product. De opbrengst per affiliate is verschillend. Sommige brengen € 0,50 op en andere € 5,00

Mijn doel van deze website is voorlopig de website kwalitatief goed neer te zetten en te zorgen dat deze wordt gevonden op het internet. Het maken van inkomsten heeft nu geen hoge prioriteit. Over 2 jaar, maak ik de balans op van deze website, maakt hij winst, dan blijft hij bestaan. Draait hij verlies, dan moet ik de stekker eruit trekken.

Als je een kwalitatief goede website hebt, en je houdt aan de richtlijnen van google, dan wordt je gevonden op het internet. M.a.w. dan bestaat de mogelijkheid dat je verkoopt.

Antwoord op: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

 

Previous articleMoet je inkomsten opgeven aan de belastingdienst
Next articleHoe betalingen plaats vinden aan webmasters