Waarom ik nog niet ben begonnen met het linkbuilden?

0

De reden hier voor is dat ik een kwalitatief goede website wil hebben en geen belang heb met het uitwisselen van links. Als mensen deze site goed vinden, dan maken ze wel een link naar deze website. Er zijn een aantal websites die mij een aanbod hebben gestuurd voor het uitwisselen van links. Ik ga hiermee niet akkoord, ten eerste degende die mij het aanbod deden, hadden een website, van lage kwaliteit, vol met banners en tekst geschreven voor een zoekmachine. Dus een tekst die geen inhoud heeft, alleen met worden waarvoor een zoekmachine gevoelig voor is. Ik wil hierna geen link maken.

De vraag die ik krijg is meestal van fire and forget. Deze verzoeken zijn geautomatiseerd, dus zonder inhoud en niet gemeend. Hier ga ik niet op in!

Link building (“linkopbouw”) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor zoekmachine Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Antwoord op: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

 

Previous articleHoe ik aan mijn achtergronden kom van wordpress?
Next articleWat is dropshipping en wat is mijn ervaring hiermee?