Waarom ik zo negatief sta tegenover het miljonairsmodel, van Casper Camps

0

N.a.v. de diverse mails over mijn negatief standpunt over het zogenaamde “miljonairs model” volgt hier mijn motivatie.

Het miljonairs model is niet door Casper Camps bedacht, maar slim gekopieerd van de Millionaire Society van Mack Michaels’ company.  Je kan je bij Millionaire Society inschrijven voor een paar euro, echter na 7 dagen ga je 95 euro per maand betalen voor het lidmaatschap.

Ook hij heeft een groot aantal website met alleen maar goede kritieken, er zijn een paar fake berichten, die net doen alsof ze kritiek willen uiten, maar dan ineens met “bewijs” dat het echt waar.

Not recommended. It seems that these “Business opportunities are flooding the internet with tons of ads and articles with “(insert bus name) scam or not”, so you have to search for the real truth. If you look to the bottom, you will see a contributor that left a great long review – internet marketers are flooding the internet with these great reviews, and keywords in these reviews include “scam”, making it difficult to weed the honest reviews, but not impossible to find. They are to good to be true!!

  1. http://www.dailymotion.com/video/xcmehp_maverick-money-by-mack-michaels-rea_people
  2. http://www.dailymotion.com/video/xcssax_maverick-money-charade_people

Het heeft dezelfde kenmerken als het miljonairsmodel van Casper Camps, je moet inschrijving betalen, waarna je 150 euro per maand kwijt bent aan een abonnement. De Millionaire Society is net als het miljonairs model bezig om leden binnen te halen. Zonder nieuwe leden valt de piramide in elkaar. Dit weet Casper Camps en Mack Michaels. Hoe hoger je in de piramide zit des te meer je verdient. 

Wat leer je bij Casper en bij Mack, je krijgt een aantal kant en klare producten, zoals WordPress (Die gratis verkrijgbaar is) en tips hoe je, je product moet gaan verkopen, zoals een e-book of een cursus. Je ziet de diverse e-books in de aanbieding. Als wordt verkocht via payrol of de Amerikaanse variant. En je krijgt marketing tips. Wat koop je? Gebakken lucht, wordpress is vrij te verkrijgen en een e-books zijn vrij te verkrijgen op internet. Als je echt succesvol ben, kun je een product verkopen. Als dit niet lukt moet je het miljonairsmodel door verkopen.

Hier zit ook de zwakte, aangezien bijna niemand een goed product hebt, moet de verkoop komen van het model en de inschrijving van een lid. Hiermee krijgt Casper en ook Mack zijn geld binnen. De verkoper krijgt commissie. Dit is ook de reden dat internet is overspoeld met het Millionaire Society en miljonairs model. Als je inschrijft voor de modellen krijg je dezelfde mail, de één in het Engels en de ander in het Nederlands.

Kijk maar eens op http://www.millionairesociety.com/join/free-training.php en http://www.miljonairsmodel.nl/rapport/. Het lijkt allemaal op elkaar.

Echter beide heren zijn niet veroordeeld voor de activiteiten die ze nu ontplooien, dus ze zijn voor de wet onschuldig. Ik ben het niet met hun werkwijze en activiteiten eens, ik vind veel ijken op een piramide spel. Daarnaast vind ik, dat zij een product verkopen dat zeer twijfelachtig is. Er staat ook geen dislaimer of de algemene voorwaarden vermeld op de website.

Ik ben echter geen rechter, en ik mag niemand veroordelen. Maar wat ik wel heb, is een eigen mening!

Echter als je mocht besluiten er aan mee te doen, dan respecteer ik jou keuze, het is immers jou geld en jou reputatie. Eens klapt deze zeepbel uit elkaar, net als elk ander piramide spel.

Het promoten van websites en internet marketing is geen rocket science!!!!

Previous articleVragen aan Verdiengeldopinternet.info (1)
Next articleHoe ik weet dat bepaalde “verdien modellen” niet goed zijn?