Wat ik doe als een affiliate niet uitbetaald ?

0

Als een affiliate niet uitbetaald, probeer ik contact te zoeken met de affiliate. ALs hij niet reageert, haal ik alle advertenties van de betreffende affiliates van mijn websites.

Uiteraard vermeld ik, deze informatie hier. Affiliates die niet betalen zijn slecht voor internet. Ik kijk altijd naar de statistieken. Als er geen omzet is voor affiliate, dan verwijder ik deze ook. Ik plaats alleen affiliates die voor mij omzet realiseren. Als een affiliate kwaad wil, dan kloppen zijn statistische gegevens niet. Ik ga ervanuit dat er een omzet is, als dit niet zo is, klop er het e.a. niet.

N.a.v. een vraag aan mi, zie: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

Previous articleOf ik lid ben van een webmasters forum, zo ja welke?
Next articleOf ik workshops en cursussen ga organiseren ?