Wat ik vind van 100 Euro Per Uur van Tom Dingjan en Eduard Kelderhuis?

0

Ik kan er nog niets van vinden, maar het zou natuurlijk mooi zijn als je dit zou verdienen. Het is een heel mooi marketing verhaal, want wie wil er nu niet stoppen met werken en leven als een miljonair.

Als je de website leest en film gelooft, dan heeft iedereen die zich inschrijft de mogelijkheid om € 100 per uur kunnen verdienen. Ik heb na mijn HEAO opleiding een NIMA A en B opleiding gevolgd. Er spelen hier een aantal economische grootheden mee op de achtergrond, zoals vraag en aanbod, verzadiging van markt.

Daarnaast is er een stukje product verantwoordelijkheid van de producent. Echter ik wordt als marketeer afgeschrikt door de felle kleuren en zinnen met elk woord een hoofdletter. Deze teksten kom je ook tegen op vergelijkbare websites in de VS en andere verdienmodellen.

Op forums is voldoende over dit soort verdien onderwerpen geschreven.

  1. http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=1&t=105106
  2. http://retecool.com/post/gratis-financieel-geld-kost-economisch-gezien-helemaal-niet-duur
  3. http://www.payproreviews.nl/review-100-euro-uur-van-tom-en-eduard/
  4. http://artikelz.nl/actie-etend-afvallen-bedrog
  5. http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=98&t=120948
  6. http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/internet-marketing/11//wie-is-de-beste-nederlandstalige-internetmarketeer-seoe/481/15

Eén kanttekening, het zijn meningen en emoties. Dit is voor mij geen bewijs. M.b.t. de internetforums, het is heel makkelijk om geheel anoniem iets te vertellen. Maar wordt de waarheid geen geweld aangedaan? Als pietje x iets vind en zet dit vervolgens neer op alle forums die hij kan vinden, is het dan de waarheid?

Daarnaast heb ik nog een belangrijke stelregel: Affiates worden betaald en hoeven niet te betalen om deelnemen aan het verkopen een product.

En lees altijd de algemene voorwaarden, hierin staat bijvoorbeeld .

“…..garandeert op geen enkele wijze, expliciet of impliciet, dat door het volgen van het advies van …….. of je huidige inkomen zult verhogen, omdat er meerdere variabelen en factoren een rol spelen (zoals bij iedere onderneming het geval is) buiten de invloed van …….

De algemene voorwaarden geven aan dat er geen enkele garantie is, dat mensen 100 euro per uur gaan verdienen. Als je besluit om deel te nemen aan dit programma, zul je, hiervan bewust moeten zijn.

De keuze is aan jou.

N.a.v een ingezonden vraag. http://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleWat ik vind van Eelco de Boer zijn Paypro activiteiten?
Next articleWat mijn ervaringen zijn met de “social media geldtrein” ?