Wat ik vind van het aanbod om 100 euro per uur of 8400 euro minimaal per maand te verdienen.

0

Ik vind het een fantastisch aanbod. Maar is dit ook zo??? Inmiddels heb ik hier genoeg over geschreven en hier antwoorden op gegeven. In de wereld van de economie heb je te maken met vraag en aanbod. Als een markt wordt overspoeld met een product, zal het niet meer worden verkocht en de prijs zal dalen. Niet iedereen kan miljonair worden en daardoor gaan er bedrijven failliet en blijven de sterksten over.

De zak met geld op internet is heeft ook zijn limieten. Als de klantvraag is verzadigd verkoopt het niet (meer!). Ik heb zelf voldoende ervaring met economie en marketing om te weten, wat zal werken en wat niet. Bepaalde verdienmodel of hoe ze dat ook noemen zullen beperkt werken. Het verdienen op internet is niet voor iedereen weg gelegd. Ten eerste je moet kennis hebben over de markt, internet en niet te vergeten dat je een jezelf een aantal marketing technieken eigen moet maken. Dit eigen maken kan door zelfstudie of een marketingopleiding bij de LOI.

Een echte doorgewinterde internet marketeer zal geld verdienen op het internet, al verkoopt hij lucht. In eerder berichten op het internet was maar 2% succesvol met een verdienmodel, dit betekent dat 98% zijn investering verliest.

Helaas is de reclame code niet van toepassing op internet. Hierdoor kunnen marketeers reclame boodschappen het internet op sturen die niet geheel waar zijn. Niet iedereen kan 100 euro per uur verdien. In feite hoor dit vermeld staan in de disclaimer, zodat iedereen bekend is met de financiële risico’s van het product.

Echter de boodschap is erop gericht te vertellen wat mensen willen horen, het zijn niet voor niets internetmarketeers.  

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIs het spaarprogramma ZinnGeld betrouwbaar?
Next articleHeb je echt geen kennis nodig voor het verkopen van producten?