Wat is dropshipping en wat is mijn ervaring hiermee?

1
Manager of casualwear internet shop taking photo of new denim cross-shoes
Manager of casualwear internet shop taking photo of new denim cross-shoes on smartphone while sitting by desk

Drop shippings een techniek voor waardoor iemand met een webshop geen voorraad heeft. De webshop houder ontvangt een bestelling van een klant. De webshop eigenaar plaatst de bestelling door naar een leverancier. De leverancier levert het product aan de klant.

Het voordeel is dat je als webshop geen voorraad hoeft te houden, dit bespaard een investering. Dropshipping is een vrijwel risicoloze vorm van ondernemen, waarbij je als ondernemer niet hoeven te investeren in voorraden. Dropshipping maakt het daarnaast voor freelancers particulieren ook goed mogelijk om zonder al te veel kosten te kunnen verdienen.

Mijn ervaring hiermee is dat ik via Ebay artikelen verkoop en dat ik deze artikelen door de leverancier op het huisadres van de klant laat afleveren.

Ik verkoop via Ebay artikelen van AliExpress,  deze artikelen worden vanuit China verzonden naar Nederland of andere plaatsen. De prijs die hanteer is inclusief verzenden. De verzending van AliExpress is gratis. Ik verkoop van zonnepaneel tot geheugen voor computers.

AliExpress draagt er zorg voor dat de artikelen bij de koper worden afgeleverd. De levertijd is +/- 14 tot 21 dagen.

V.w.b. de prijs, ben ik zeer goedkoop, ik maak per artikel 1 tot 2 euro winst. Ik stel mijn prijs zo, dat ik altijd onder de prijs zit van de concurrent. Alleen mijn levertijd is langer.

Antwoord op: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleWaarom ik nog niet ben begonnen met het linkbuilden?
Next articleWaarom ik niet aan een webshop begin?

1 COMMENT

Comments are closed.