Wat is een (Instant) Authority Site ?

0

Dit begrip is komen overwaaien uit de USA en wordt gebruikt als een verkoopargument om een cursus marketing en webbuilding aan mensen te verkopen. Het gedachte goed is een kwalitatief goede website te bouwen en deze met behulp van linkbuilding tools hoog op de google scores te krijgen. Uitgangspunt is als dit gebeurt, heeft de website geen onderhoud nodig en zal dus geld genereren. Zo’n cursus kost natuurlijk wel geld en niet zo’n klein beetje ook. Je kunnen stellen dat een autority site geen echt begrip is, waar een verzonnen begrip om de verkoop van een product te promoten.

Er bestaan wel degelijk authority sites, dit zijn websites die door kwaliteit en die worden gewaardeerd door hun bezoekers. Deze websites score hoog op google, voorbeelden hiervan zijn trosradar.nl en wikipedia.org.

Mocht je het besluit nemen om zo’n cursus te kopen, koop je kennis die al aanwezig is op internet. Opgeleukt met een video’s van de maker, hoe succesvol dit allemaal niet is.
 
 
Marketing is geen rocked sience! Het bouwen van een website is kinderspel! Als je een aantal zaken goed in de gaten houdt, kun je heel ver komen op het internet.
 
 
Previous articleKan ik voor €5 euro per jaar een domein + website hosten?
Next articleMoet ik belasting aangifte doen voor het geld dat ik verdien met internet?