Wat mijn ervaringen zijn met Daisycon?

0
Daisycon
Daisycon

Mijn ervaring met Daisycon is dat het een betrouwbare affiliate is. Ik heb geen problemen gevonden met de uitbetaling van het klik, lead, sale of een combinatie hiervan. Als werkt met Daisycon met je regelmatig kijken naar de producten die je promoot. Het kan wel eens voorkomen dat een bedrijf de campagnes stopt omdat het budget op is of het doel is bereikt.

Je kan hier aardig mee verdienen, bijvoorbeeld als een lead hebt op UPC brengt dat € 95 op. Je moet natuurlijk ook kijken op wat voor websites je deze reclame neerzet. Op een website over badkamers, zal een advertentie van UPC niet aanslaan. Hier moet je banners plaatsen van Gamma of de Bouwmarkt. Bij Daisycon bij veel bedrijven hun product aan, zodat er veel aanbieders zijn van producten die je kan gaan promoten.

Als je succes wil hebben met Daisycon, moet je kijken naar de inhoud van je website en de banners die je wilt plaatsen. Het is geen rocket science, het is gewoon je “boeren” verstand gebruiken. Als een bezoeker is geïnteresseerd in je website en is nieuwsgierig geworden, klikt hij of zij ook op de banners van Daisycon, met als doel iets te gaan kopen. Dit levert ons als affiliate geld op.

Samenvattend

Mijn ervaring met Daisycon is, dat het een betrouwbare affiliate is, met veel aanbieders van advertenties, die altijd trouw uitbetaald.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleWelke cursus ik adviseer om kennis op te doen van internet marketing?
Next articleIk heb een informatieprodukt en dit wil graag verkopen?