Wat mijn grootste leermoment was m.b.t. het verdienen van geld op internet?

0

Ik heb meerdere grote leermomenten gehad, m.b.t. het verdien van geld op internet. Ik zal ze opsommen en toelichten.

  1. Ik had een groot aantal domeinen geregisteerd, echter ik had niet de tijd om ze allemaal op tijd te plaatsen op internet. Tegenwoordig registeer ik er hooguit 3 en zet deze vervolgens online. Leermoment, ik was te overmoedig, dat er te gemakkelijk over en deze manier koste mij geld. Een domein wat niet actief is, levert niets op.
  2. Gratis Homepage, ik heb te lang projecten gedaan op een gratis homepage. De eigenaar was blij met me, want hij verdiende veel geld aan mij. Ik verdiende een paar stuivers en was ook blij. Toen ik mijn eerste domein registreerde heb ik hieraan geliijk een hostingpakket gekoppeld. Toen de website begon te lopen, merkte ik dat ik hier meer mee verdiende dan mijn homepage. Op mijn homepage had ik veel bezoekers en weinig opbrengsten. Leermoment is opbrengst homepage is voor de eigenaar homepage.
  3. Als je bezig bent leer je nog steeds bij, door kritisch te kijken naar je kosten kun je veel beparen per jaar. Zoek altijd naar de goedkoopste hosting profider, google altijd voor de zekerheid naar de betrouwbaarheid van deze profider. Het zelfde geld voor de domeinnaam, er zijn altijd aanbiedingen. Voorwaarde is altijd, de DNS moet door de gebruiker kunnen aangepast.Want hierdoor koppel je domein aan de hostingprofider.

Ik leer nog steeds bij.

N.a.v. een vraag van een bezoeker. Zie https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

 

 

Previous articleWat zijn veilige backlinks ?
Next articleHoe ik aan mijn achtergronden kom van wordpress?