Wat mijn mening is over het http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/

0
  1. Wat mijn mening is over het http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/
  2. en waarom ik een forum wil starten. Er zijn tenslotte genoeg forum’s over geld verdienen.
  3. Hoe ik bezoekers en ook bezoekers van andere forum’s naar dit forum wil krijgen.
  4. Of ik ga adverteren op andere forum’s ?

Deze vraag moet ik gaan slitsen.

Wat mijn mening is over het http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/

Ik ben als online marketeer geintresseerd in de informatie die ik daar kan krijgen. Het geeft mij een beeld, hoe anderen het aanpakken. Het valt mij op, dat ze geintresseerd zijn in verdienmodellen en de kennis van de meeste forum leden is niet hoog. Er staan wel eens intressante zaken in, zoals wat de update van een pagerank met hun websites doet en hoe ze klanten willen binnen halen. Op de website verschijnen regelmatig nieuwe berichten, dus het wordt goed bezocht.


Het geldverdienenopinternetforum.nl is inmiddels gestopt. De reden hiervoor is onbekend.


Waarom ik een forum wil starten. Er zijn tenslotte genoeg forum’s over geld verdienen.

Ik vind een forum leuk om te doen, je krijgt veel informatie uit een forum en je moet natuurlijk ook informatie verstrekken. Ik denk dat ik wat te bieden heb aan de forum leden, nl kennis.

Hoe ik bezoekers en ook bezoekers van andere forum’s naar dit forum wil krijgen. Of ik ga adverteren op andere forum’s

Ik ga niet adverteren op andere forum’s, dit is niet netjes en ik bereik er niets mee. Wat ik wel bereik is, dat er ergenis gaat bestaan hoe ik de boodschap weergeef. Daar vinden mensen iets van. M.b.t. bezoekers ga ik er vanuit dat ze via de zoekmachines of via deze website terecht komen op het forum. Bezoekers voor het forum wil verkrijgen o.a. via deze website. Ik wil een link maken naar het discussie forum.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleSinds 4 oktober erkent De Nederlandsche Bank, PayPro officieel als betaaldienstverlener.
Next articleWat de toegevoegde waarde is van Twitter voor mij?