Wat voor tijd besteed ik aan mijn websites

0

Hoi allemaal,

Een van de vragen die kreeg op (webmaster@verdiengeldopinternet.nl) was hoeveel tijd ik aan mijn websites besteed. Ik besteed gemiddeld 2 uur per dag aan mijn websites. In het weekend soms wat meer tijd. Per jaar ben in zo’n 1000 uur kwijt aan mijn websites. Ik zie het nog als hobby, maar ik werk bedrijfsmatig. Ik wil proberen van mijn hobby in de toekomst mijn werk te maken, gezien mijn verdienste is het een bij baan. De volgende vraag ga ik natuurlijk ook krijgen, wat ik per jaar verdien. Voor 2012 is mijn verwachting (na aftrek van mijn kosten) dat ik 1900 euro per maand bijverdien. Echter ik moet hierover nog belasting betalen. Netto hou ik hier van over (1900 x 0,48) 912 euro. Per maand moet ik € 988 reserveren voor de belasting. Ik denk erover mijn “bijverdienste” onder te gaan brengen in een flex BV dit kan per 1 oktober 2012. Dit geeft voor mij ook wat zekerheden als ondernemer en ik kan van een BV verder doorgroeien. Daarnaast is het ook zeer leerzaam om het e.a. uit te zoeken en daardoor een betere internetondernemer te worden.

 

Previous articleVraag wat zijn de inkomsten voor Verdiengeldopinternet.info?
Next articleTwitter acccount