Wat zijn de effecten van Twitter op mijn bezoekers aantallen?

0

Op dit moment heb zo’n 321 Twitter volgers. Van het totaal aantal bezoekers is 1,5% afkomstig van Twitter. Deze getallen krijg ik van Google Analytics. Natuurlijk ben ik geïnteresseerd in statistieken. Wat ik kan zien in de statistieken dat het aantal bezoekers wat afkomstig is van Twitter aan het stijgen is. Dit komt doordat, ik natuurlijk steeds meer volgers krijg en mensen op zoek zijn naar manieren om geld te verdienen.

Per dag melden zich zo’n 6 nieuwe bezoekers aan. Aan het einde van de maand, hoop ik dat ik zo’n 400 Twitter volgers heb. Ik kan uit de statistieken nog niet opmaken dat de Twitter bezoekers leiden tot meer opbrengsten.

 

Previous articleWanneer ga je voor het eerst verdienen met je website?
Next articleIs een project X van Casper Camps betrouwbaar en verlies je niet je geld?