Wat zijn mijn ervaringen met Bitcoin?

0

Ik heb geen ervaring met Bitcoins. Ik heb zelf het e.a. gelezen op internet forums. Het lijkt niet ingewikkeld om hier geld mee te verdienen. Ik zie wel mogelijkheden om in de toekomst hier geld te gaan verdienen, doordat de transactie kosten te laag zijn. Ik laat mij overigens nog niet uit betalen in Bitcoins.

Het onderstaande Youtube filmpje laat zien wat Bitcoins zijn. Een miner is iemand die geld verdien aan Bitcoins. De transactiekosten zijn laag, deze worden gebruikt om miners te betalen. Een miner verdient zijn Bitcoins door crypto sleutels uit te geven voor betalingen. Echter voor dat ik er mee begin, moet ik onderzoeken of hier echt geld uit te halen valt. Ik wil eerst hiervan de nodige kennis over opdoen

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/9vLIt0YwDB0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=9vLIt0YwDB0&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8620″ /]

Het onderstaande Youtube filmpje laat zien hoe je het e.a. aan software installeert. Het lijkt op zich niet zo moeilijk.

 [embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/NP43xJh_ad0?fs=1″ vars=”ytid=NP43xJh_ad0&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5091″ /]

Op het Youtube filmpje hieronder wordt een miner pc gebouwd. Gezien de hardware die gebruikt wordt, is dit een kostbaar geheel. Past niet binnen mijn budget.

 

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/nfwbeastYRo?fs=1″ vars=”ytid=nfwbeastYRo&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5504″ /]

 

Ik ben wel technisch, maar niet technisch genoeg om het e.a. goed te kunnen begrijpen. Ik heb een uitleg gevonden van hoe het werkt voor de niet technische gebruikers. de uitleg is overigens in het Engels.

 

 

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/EJTNRU2oaYU?fs=1″ vars=”ytid=EJTNRU2oaYU&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8504″ /]

Voor dat je hiermee start, raad ik je aan om teleurstellingen en kosten te voorkomen, je eerst goed te gaan verdiepen.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleVerlies ik niet, veel geld als ik een online marketing training volg?
Next articleIk gebruik WordPress, maar ik krijg veel SPAM op artikelen (comments) valt daar niets mee te doen?