Welke boeken ik lees over geld verdienen op internet?

0

Ik lees diversen boeken en tijdschriften over geld verdienen op internet. Ik doe dit het liefst, in de biblotheek. Dit is helemaal gratis en ik heb nog wifi daar ook.

Onlangs las ik daar een boek met de titel geld verdienen op internet (2005), geschreven door Gonny van der Zwaag. Hierin staat welliswaar gedateerde informatie, maar nog steeds toepasbaar. Wat ik ook nog regelmatig dingen ik opzoek is het Polymarketing zakboekje.

Een boek wat op mijn verlanglijstje staat is het studieboek online marketing (https://verdiengeldopinternet.nl/1ste-volwaardige-studieboek-online-marketing-verschenen/) Voordat ik het koop wil ik, het eerste even inzien. Volgende week ga ik naar Utrecht, daar heb je een grote academische boekhandel, daar kan ik hem inkijken.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIs het miljonairsmodel.nl een piramidespel?
Next articleWaarom ik niet aan een MLM model ben begonnen ?