Welke cursus ik adviseer om kennis op te doen van internet marketing?

0

Ik adviseer geen enkele cursus. Dit klinkt kort door de bocht, maar dat is het niet. Kennis van internet marketing leer je door het te doen, maar ook om je daarin te verdiepen.

Hoe kan je verdiepen?

Je kan je verdiepen door een boek te kopen over internetmarketing, maar je kunt ook naar de bibliotheek gaan, om daar het boek te lezen en de kennis uit dit boek gelijk te gaan toepassen.

Hoe kun je deze kennis toepasen?

Door een website te starten, (Uiteraard tegen de laagste kosten.) Met deze website een aantal zaken te gaan uitproberen. Voordat je dit doet heb je natuurlijk een onderwerp. Dit onderwerp bereid je goed voor en vervolgens schrijf je een verhaal over dit onderwerp. Dit klinkt gemakkelijk, maar dit is het niet. Ik kom hier later nog op terug.

Google analytics

Google analytics geeft jou informatie wat jou site doet op het internet. Bijvoorbeeld welke zoek woorden worden gebruikt en vanaf welke site bezoekers afkomstig zijn. A.d.v. van deze informatie kun je website gaan optimaliseren. Zorg er echter wel voor dat de website blijft voldoen aan de eisen die google stelt aan websites.

Samenvattend

Ik adviseer geen enkele cursus. Ik raad je aan om deze kennis vanaf internet of uit de bibliotheek te halen. Daarnaast raad ik je aan het e.a. in de praktijk te gaan leren. Het maakt niet uit dat je een paar keer valt, door te vallen leer je te lopen.!

 

Previous articleBelasting 2013
Next articleWat mijn ervaringen zijn met Daisycon?