Werkplek opnieuw ingericht, als een soort van commandoruimte

0
Nogmaals niet iedereen is succesvol 
Nogmaals niet iedereen is succesvol 

Ik heb deze maand mijn werkruimte opnieuw ingericht en ik heb een nieuw (snelle) desktop, met bijbehorende randapparatuur gekocht. Ik heb tweetal grote bureaus via een veilingsite gekocht waarmee ik een enorme ruimte heb voor mijn apparatuur te plaatsen. Mijn vriendin verklaart mij voor gek en noemt het mijn commandoruimte naar een scene uit één van de “Die Hard” films.  Ik moet toegeven dat er inderdaad wel veel beeld schermen staan.

Inmiddels ben ik er aan gewend en mijn productiviteit is hierdoor toegenomen. Op tal van schermen kan ik zien hoe het staat met mijn online activiteiten. Ik heb overzicht en dit geeft ook veel rust.

Zonnepanelen

Van mijn winst heb ik een 24 zonnepanelen laten plaatsen, kosten €9000  Dit is goed voor zo’n 7000 KW per jaar en dus ruimschoots de energie wij gebruiken. Rente op mijn spaarrekening brengt niets op en ik kan niet verder inlossen op mijn hypotheek. Tevens heb ik voldoende energie voor de Bitcoins minner die ik heb aangeschaft. Vandaag had ik 22 KW aan energie.

Bitcoins

Nadat de Bitcoin een piek had bereikt van €20000 had ik spijt dat ik mijn 0,7 Bitcoin had verkocht. Inmiddels heb ik een nieuwe Bitcoin minner gekocht en deze heeft inmiddels 0,12 Bitcoin opgeleverd. Na mate er meer blocks worden gebroken, gaat het minnen steeds iets langzamer. Over een jaar, dan is mijn huidig Bitcoin minner op en moet ik gaan nadenken over een nieuwe. Momenteel richt ik mij op de Bitcoin, na de zomer ga ik kijken of er geen andere crypto valuta zijn.

De Bitcoin minner staat op zolder in geïsoleerde kast, omdat deze nogal veel herrie maakt en dito warmte afgeeft.

Nogmaals niet iedereen is succesvol

Ik had een mail gekregen van iemand die probeerde geld te verdienen op internet, maar het lukte deze persoon niet om voldoende geld te verdienen op internet. De vraag was, waarom ik wel succesvol ben en deze persoon niet. Ik heb hem geprobeerd uit te leggen dat ik in het begin, heel weinig succes had. Ik heb er 15 jaar over gedaan om te kunnen leven van het internet. In mijn start periode verdiende ik niet veel. Ik heb veel geleerd, door uit te zoeken hoe het werkt. En vervolgens het uitproberen.

Ik wordt ondersteund door de opleidingen die ik heb gevolgd. En wat mij ook helpt, dat ik heb geleerd te werken volgens een structuur. Eerst iets afmaken en dan pas aan het volgende beginnen. Ook heb ik een soort van Wiki, waar ik al mijn stappen vastleg en vooral wat mijn leermomenten zijn.

Als je begint, met het verdienen van geld op internet, dan dien je in de meeste gevallen te starten met affiliate marketing. En je gaat echt niet in de volgende maanden 1000’n euro’s verdienen.

 

Previous articleVerkopen via Ebay en niet iedereen is succesvol op internet
Next articleEmail spaarprogramma’s een neergaande trend