Zijn Tom Dingjan & Eduard Kelderhuis oplichters ?

4
Een rechter bepaald in Nederland of je schuldig bent of niet. Zolang je niet bent veroordeelt ben je onschuldig!
Een rechter bepaald in Nederland of je schuldig bent of niet. Zolang je niet bent veroordeelt ben je onschuldig!

Deze vraag zit tegen het randje of ik deze wel of niet beantwoord. Ik zal deze vraag beantwoorden met een tegenvraag, heeft er iemand aangifte gedaan of zijn Tom Dingjan & Eduard Kelderhuis ooit veroordeeld voor oplichting. Het antwoord is heel duidelijk, ze zijn niet veroordeeld en er is geen aangifte (Zover ik weet) tegen hun gedaan. Alleen een rechter kan iemand veroordelen.

Echter je bent pas schuldig als je veroordeeld bent. Dus voor jou, je kan niet zomaar iemand beschuldigen. En ja het is waar dat er op diverse forums beschuldigen worden geuit over de handelswijze van deze heren, echter iedereen kan een bewering doen. En vervolgens zijn deze beweringen waar omdat een aantal mensen op een forum dat ook vonden? Volgens mij werkt het niet zo.

Echter ik geloof als nuchtere internetondernemer helemaal niets van hun aanbiedingen. Je kan 100 euro per uur verdienen, op de automatische piloot. Als je slaapt verdien je nog steeds geld.

Dit is m.i. te mooi om waar te zijn. En als dit zo voelt, moet je er niet aan beginnen. Dus ik begin er niet aan. ( Die 100 euro is geen garantie, lees de algemene voorwaarden!)  De reclame uiting van gegarandeerd 100 per uur, zowel op de website als op beeldmateriaal is in tegenspraak met de algemene voorwaarden die beide heren stellen.

Zover ik kan oordelen, zijn het geen oplichters. Het zijn ondernemers die een product verkopen op internet. Je hebt een koper en een verkoper. De koper heeft rechten, maar ook plichten, zoals m.i. het lezen van de algemene voorwaarden. En de verkoper, heeft ook rechten en plichten….

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Update zie: https://verdiengeldopinternet.nl/de-day-after-rambam-met-in-de-hoofdrol-tom-en-eduard/

Previous articleOf ik met al mijn websites geld verdien?
Next articleIs paypro betrouwbaar als affilate ?

4 COMMENTS

Comments are closed.