7 Redenen Waarom We Bloggen

1
7 Redenen Waarom We Bloggen
7 Redenen Waarom We Bloggen

Heb je jezelf ooit afgevraagd, waarom blog je, of waarom moet je? Tegenwoordig zijn er op internet meer dan 272 miljoen blogs, en het is interessant welke doelen ze nastreven?

Tot voor kort was het niet gemakkelijk om online geld te verdienen voor gewone mensen zoals wij. 4-5 jaar geleden was het moeilijk om iets te verdienen op het net totdat web 2.0 tijdperk was aangebroken. De enige manier die ons in die tijd kon helpen, was het maken van websites, het is promotie en het verkopen van advertentieplaatsen.

Vandaag veranderde alles. Blogkoorts neemt met de dag toe en iedereen, die iets over blogs heeft gehoord, wil het hebben. Dus, waarom? Laten we proberen wat toezicht te houden.

1. Glorie. De ijdelheid was, is en zal altijd zijn. Of het nodig is om verbaasd te zijn dat mensen beroemd willen zijn? Kijk naar hoeveel geweldige mensen je kende sinds je hebt genoten van bloggen. Seth Godin, Steve Pavlina, Darren Rowse… Heb je ze ooit gekend, zo niet blogs?

2. Zelfexpressie. Veel mensen bloggen omdat het hen wat energie geeft. Ik heb deze blog gemaakt omdat ik gewoon mijn gedachten wil delen … Waarom niet? En er zijn jongens, die de professionals zijn op verschillende gebieden, maar ze hebben geen andere mogelijkheden om zich uit te drukken. Internet is het beste instrument voor mensen zoals wij.

Internet is niet eens op de helft ontwikkeld en ik sluit zo’n kans niet uit, dat mensen online en pas daarna, in het echte leven, opnieuw beroemd zullen worden. Bloggen is wat zulke mensen nodig hebben.

3. Baan. Voor velen is bloggen een real-time baan. Bedrijven huren mensen in om te schrijven over hun nieuwe producten en de aankondiging ervan. Zoals ik schreef in mijn post beroep Blogger, is het middelste salaris van een dergelijke blogger in de VS gelijk aan $ 3,5 – 4 duizenden per maand.

4. Verkoop van eigen producten. Via internet kunnen we vanaf enkele minuten na het begin beginnen met het wereldwijd verkopen van onze producten. Vooral als we een elektronisch product zoals eBook of nuttige software hebben, is internet het beste dat we kunnen gebruiken. En mensen gebruiken het. Blog helpt om deze doelen te realiseren.

5. Verkoop van affiliate producten. Onlangs verschenen de nieuwe technieken, die iedereen helpen om affiliate producten te verkopen met behulp van blog. Bekijk dit eens.

6. Om een ander te helpen. Ja, ja, ja… En waarom ook niet? Ik vond veel blogs van huisartsen, radiotechnici en zelfs medewerkers van de dierentuin die schrijven over wat we in verschillende situaties moeten doen.

7. Online geld verdienen. En uiteindelijk bloggen mensen omwille van het geld. Voor veel mensen is blog een big business.

Iedereen van ons heeft verschillende opvattingen, maar ze zijn allemaal hetzelfde, omdat bloggen zich bij ons aansluit. Laten we blogs maken, ze promoten en genieten van dit proces, omdat het ons grote kansen geeft in ons leven.

Previous articleAcht veel voorkomende vormen van Bitcoin of Crypto oplichting
Next article5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw blog

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here