7 Redenen Waarom We Bloggen

0
7 Redenen Waarom We Bloggen
7 Redenen Waarom We Bloggen

Heb je jezelf ooit afgevraagd, waarom blog je, of waarom moet je? In de huidige tijd zijn er meer dan 272 miljoen blogs op internet, en het is interessant om te ontdekken welke doelen deze bloggers nastreven.

Voorheen was het niet gemakkelijk voor gewone mensen zoals wij om online geld te verdienen. Ongeveer 20 jaar geleden was het moeilijk om iets te verdienen op het internet, totdat het web 2.0 tijdperk aanbrak. Destijds was de enige manier om te verdienen via het maken van websites, promotie en het verkopen van advertentieruimte.

Vandaag de dag is alles veranderd. Blogkoorts neemt met de dag toe en iedereen die iets over blogs heeft gehoord, wil er een. Dus, waarom? Laten we proberen om dit te begrijpen.

  1. Glorie. De ijdelheid is er altijd geweest en zal dat waarschijnlijk ook altijd zijn. Moeten we verrast zijn dat mensen beroemd willen zijn? Kijk eens naar hoeveel geweldige mensen je hebt leren kennen sinds je begon met bloggen.
  2. Zelfexpressie. Veel mensen bloggen omdat het hen een uitlaatklep geeft. Ik heb deze blog gemaakt omdat ik simpelweg mijn gedachten wil delen… Waarom niet? En er zijn mensen die experts zijn op verschillende gebieden, maar die geen andere manier hebben om zich uit te drukken. Internet is het beste instrument voor mensen zoals wij.

Het internet is nog lang niet volledig ontwikkeld en ik sluit niet uit dat mensen eerst online bekendheid kunnen krijgen en daarna in het echte leven. Bloggen is wat zulke mensen nodig hebben.

  1. Baan. Voor velen is bloggen een fulltime baan. Bedrijven huren mensen in om te schrijven over hun nieuwe producten en diensten.
  2. Verkoop van eigen producten. Via internet kunnen we binnen enkele minuten beginnen met de wereldwijde verkoop van onze producten. Vooral als we een digitaal product zoals een eBook of nuttige software hebben, is het internet de beste tool die we kunnen gebruiken. En mensen maken er gebruik van. Een blog helpt ons bij het bereiken van deze doelen.
  3. Verkoop van affiliate producten. Onlangs zijn er nieuwe technieken verschenen die iedereen helpen om affiliate producten te verkopen met behulp van een blog. Kijk eens naar deze mogelijkheden.
  4. Om anderen te helpen. Ja, ja, ja… En waarom ook niet? Ik heb veel blogs gezien van artsen, technici en zelfs medewerkers van dierentuinen die schrijven over wat we in verschillende situaties moeten doen.
  5. Online geld verdienen. En uiteindelijk bloggen mensen ook om geld te verdienen. Voor veel mensen is bloggen een serieuze business.

We hebben allemaal verschillende opvattingen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: bloggen verbindt ons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here