Affiliates voor erotische websites

0

Een vraag die ingezonden werd door Henk J

Henk, er komen dagelijks zo’n 2500 nieuwe websites die gericht zijn op porno. Ik heb ooit gekeken of het exploiteren van een erotische site iets voor mij was. Een aantal dingen schrok mij af zoals dat de grens tussen illegaal en legaal heel dicht op elkaar zit. Daarnaast werk je mee aan uitbuiting van mensen. Als je een erotische site bouwt heb je natuurlijk erotisch materiaal nodig. Als je er mee bezig bent worden de grenzen vager en je zult deze dan ook makkelijk overschrijden. Je kan van verschillende affiliates materiaal krijgen voor jou erotische website. De bedoeling is dat je klanten gaat werven voor de affiliate. Sommige mensen verdienen hier veel geld mee. Ik wil mijn geld echter niet zo verdienen. Daarom zal je hier geen banner of affiliates vinden voor erotische websites. Op webmaster forums lees je regelmatig dat een aantal erotische affiliates niet uitbetaald.

Houd het legaal!!

Breng jezelf niet in de problemen, begin geen erotische website. Wat voor de wetgeving in Nederland legaal is, zou zomaar illegaal kunnen zijn in het buitenland.

Erotisch materiaal en Adsense

Het is door  Adsense niet toegestaan om erotisch materiaal te plaatsen, op een site waarop u de Adsense code heeft geplaatst. Deze bepaling geldt niet alleen per pagina, maar over de gehele website. Dit betekent dat indien ergens op uw site Adsense code staat, u nergens op die site, erotisch materiaal mag plaatsen.

Wat iemand anders doet, is ter zijn of haar eigen verantwoording. Echter je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen daden, ook de daden op het internet die anoniem lijken, zijn in echt niet zo anoniem. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Internet heeft een aantal slechte buurten, hier moet je niet komen. In het echte leven zou je ook uit deze buurten weg blijven.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Nieuwsbrief: Nieuwsbrief Geld verdienen op internet

 

Previous articleInternet oplichting
Next articleHet Miljonairsmodel van Casper Camps