Geld verdienen met een email spaarpogramma

0
Geld verdienen met een email spaarpogramma
Geld verdienen met een email spaarpogramma

Get Paid To (GPT) is een online verdienmodel waarmee je geld kunt verdienen door eenvoudige taken uit te voeren. Denk hierbij aan het klikken op links in e-mails, het oplossen van puzzels, deelnemen aan enquêtes of het bezoeken van websites. Deze taken worden vaak beloond met bedragen tussen de €0,05 en €1. Je kunt ook extra geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen voor deze e-mail spaarprogramma’s, wat kan oplopen tot €2,50 per lid, afhankelijk van het programma.

Hoe Werkt GPT?

De e-mails die je ontvangt via GPT-programma’s zijn vaak afkomstig van bedrijven die hun producten willen verkopen of meer naamsbekendheid willen creëren. Ze schakelen affiliate bedrijven in, waaronder GPT-platforms, die toegang hebben tot een grote database met e-mailadressen. Voor het verzenden van deze e-mails ontvangen GPT-websites geld van de affiliate bedrijven, wat ze vervolgens gebruiken om hun leden te betalen.

Misvattingen over GPT

Er heerst een misverstand dat GPT-platforms per klik (CPC) worden betaald. Echter, ze ontvangen alleen vergoedingen van adverteerders als leden deelnemen aan acties, zoals het invullen van enquêtes (CPL – commissie per lead) of aankopen doen bij adverteerders (CPS – commissie per sale).

Belangrijk om Te Weten

Bij deelname aan een GPT-programma ontvang je veel e-mails. Om uitbetaling te ontvangen, moet je soms wel 1000 e-mails hebben gelezen. Als je je inschrijft voor meerdere programma’s, kan dit aantal snel oplopen. Kies daarom zorgvuldig je programma’s uit en vermijd over aanmelding.

Bovendien is het goed om te controleren of de GPT-site is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Geregistreerde bedrijven zijn betrouwbaarder en minder snel geneigd om plotseling te stoppen.

De Kleine Lettertjes

Hoewel alle spaarprogramma’s die op deze website vermeld staan uitbetalen, is geduld een schone zaak. Het kan soms tot 6 weken duren voordat een uitbetaling wordt gedaan. Ook bestaat het risico dat spaarprogramma’s stoppen en opgebouwde saldi verloren gaan.

In het licht hiervan is GPT een leuke manier om een klein extraatje te verdienen, mits je bewust omgaat met je aanmeldingen en de bijbehorende voorwaarden goed doorleest.